Studenten stellen zich voor

Vier studenten van de opleiding Built Environment van de Hogeschool Utrecht helpen bij de kennisontwikkeling en kennisdeling rondom SlimCity.

Studenten van de opleiding Built Environment zoeken in het derde studiejaar de samenwerking op met het werkveld. In dat kader draaien de vier studenten Crit, Rembrandt, Anouk en Miguel de komende maanden mee met SlimCity. Welkom bij het team! Vol energie en passie stellen zij zich graag aan u voor:

Crit

Crit is afkomstig uit het uiterste zuiden van Limburg, maar onder tussen al weer vijf jaar woonachtig in Utrecht. In het derde jaar is de keuze gevallen op de specialisatie Modelmatige Stadsontwikkeling. Ten grondslag aan deze keuze ligt een stage van een half jaar bij de Gemeente Utrecht. Er is door hem onderzoek verricht naar een beleidsvraagstuk ‘aanpak illegale gevelreclame’, in dit onderzoek is een projectmatige aanpak aanbevolen en een methodiek aangereikt. Crit koestert de ambitie om na het behalen van de Bachelor zich meer te bekwamen in de planologie en gebiedsontwikkeling. De door Crit op gepakte demonstrator, Data & Fietsmobiliteit, sluit naadloos aan bij zijn ambities en leerdoelen.  

Rembrandt

Rembrandt heeft met zijn econoom-technische ervaring ervoor gekozen om zich te specialiseren in Modelmatige Stedelijke Ontwikkeling. Voorafgaande van de specialisatie heeft hij bij Stadkwadraat onderzoek gedaan naar "de financiële effecten van duurzame gebiedsontwikkeling". De focus ligt hierbij op de synergie tussen nieuwe technologieën, economische- en maatschappelijke bewegingen. Rembrandt krijgt energie van het samenwerken, tekenen en rekenen aan duurzame, complexe locatie- en gebiedsontwikkeling. Door zijn hands-on mentaliteit zorgt hij ervoor dat hij als procesmanager het overzicht bewaard van het onderzoek en de samenwerking met de betrokken partijen. 

Anouk

Anouk komt uit het midden van het land een klein dorpje genaamd Eemnes. Drie jaar geleden is zij gestart met de Bachelor Built Environment aan de Hogeschoolschool Utrecht. In het derde studiejaar heeft ze de keuze gemaakt om de specialisatiecursus Modelmatige Stadsontwikkeling te volgen. Tijdens het onderzoek werkt Anouk aan de demonstrator waarbij de dialoog met de bewoners centraal staat.

Miguel

Miguel is een creatieve student uit Utrecht. Hij heeft een grote interesse in de planologie en regelgeving in de bouw. Daarnaast heeft hij in zijn tweede jaar stage gelopen bij Attika Architekten om zo meer over de regelgeving omtrent de bouw te weten te komen. Hier heeft hij zich onder andere verdiept in de ontwikkeling van de passieve huizen en daar onderzoek naar gedaan. In het derde jaar heeft Miguel besloten zich te verdiepen in de planologie, om later te kunnen bijdragen aan vernieuwende wijze van gebiedsontwikkeling. De gekozen demonstrator van Miguel sluit hierop aan en helpt hem om zich op dit kennisvlak te ontwikkelen.

"leuke dingen doen, mooie dingen maken"